Dearest fans,

Gambar-gambar Nubhan di sekitar rakaman klip Takbir Raya Muzik Aktif yang akan disiarkan bermula pada malam raya hingga raya pertama di channel 180. Jangan ketinggalan untuk menyaksikannya!




Selamat Hari Raya! :)

*Semua gambar di atas, credit Facebook Muzik Aktif.

Categories:

31 Responses so far.

  1. weirdo says:

    raye 1st la kan?
    adehhhh.
    kg xde astro.

    ehem2~
    kak harney.mintak tlg yo.
    wakakakak!

  2. weirdo says:

    nubhan jambu giler!
    hahah.
    wah,duduk depan skali plak tu.
    cayalah!

  3. Harney says:

    Erm tatau la kua raye 1st ke ape...ntah2 malam raye dah ade kot...ahahaha

    InsyAllah...

  4. weirdo says:

    oh yeke.
    same gak.
    tak dapat tgk.
    muahahaha

  5. Harney says:

    Muahaha....sape suh tade depan tv..aaaha...dah balik kg eh...?? sblom raye dah ade kat kg..??

  6. ktcats says:

    bleh plak tak pasan time tgk smlm ader tomok kat blakng memakai pink..

    akhirnya...huhuhu

  7. dyana.... says:

    haha.
    same la..
    dyana pon balik sblom raye.
    so pagi raya tuh takot lupe.then macik & pacik den nk tgok takbir lain ke.
    tak kan den nk kongker songsorang.
    mampuh den!HAHA.

    tape2 den cube untuk tgok nnty yee.
    sorok remote dlu.muahahaha=)

  8. weirdo says:

    kak harney~ hahah. ade je dpean tb.
    tp tb kg xde astro maa.
    a'a balik kg b4 raye.

  9. staf muzik aktif says:

    siaran malam raya sampai pagi raya. lepas tu xde dh tau. melapas nanti. kalau nak tengok nubhan takbir solo jgn lupa tgk muzik aktif ok...

  10. Harney says:

    Thanks staf muzik aktif...thanks for the info...hehehe...akan kami tunggu depan tv...

  11. staf muzik aktif says:

    no prob... satu lagi rancangan muzik aktif di mana Nubhan tampil sebagai artis undangan akan disiarkan. tarikh dan waktu akan diumumkan kemudian ok!

  12. Harney says:

    ouhhh ye ker...thanks...nanti bagitahu eh...heheh...

    Nak tanye, video klip nubhan kat muzik aktif tuh ade keluar lagi x..?? selalu keluar waktu bile..??

  13. staf muzik aktif says:

    nak tgk yer... okay... nanti saya akan bgtau waktu2 byer insyaAllah... tapi kalau nk lg afdhal, kenala sentiasa buka muzik aktif dan tunggu... hehehe...

  14. Harney says:

    Yup...Nak tengok..!!! Tak tengok lagi...Nanti bagitau la...Before this selalu jek bukak...Tapi tak keluar2 jugak video tuh...Hehehe...

  15. weirdo says:

    kak harney~
    hint 4 u.
    wakakaka.
    xpe,nanti den jmpe ekau.
    den bg hadiah yoo.
    ;p
    lolipop kah?
    haha

  16. tira says:

    thanks staff muzik aktif for dropping by & bagi comment & updates tentang Nubhan kat sini!

    :)

  17. staf muzik aktif says:

    no hal punyer... kalau nak lebih detail, rajin2lah ke laman facebook muzik aktif ok...

  18. Harney says:

    Wanie...hint ape..??lolipop..?? nak nak...nak lagi..!!! tibe2 trase plak nak makan lolipop agi....hehehe

    staf muzik aktif...
    ok staf muzik aktif..akan kami selalu ke facebook muzik aktif...hehehe...pasal video klip tuh...nanti bagi la info eh...hehehe..thank you very much..!!! ;)

  19. weirdo says:

    hint suh record.
    muahahah!
    takbir raye n program tu.
    ;p

    okehh.

  20. staf muzik aktif says:

    waktu siaran lagu Nubhan-Ada Untukmu di Muzik Aktif untuk hari sabtu akan diumumkan esok... tunggu k...

  21. Harney says:

    Wanie..
    Heheh..Ok no prob...Malam raye den tggu depan tv...

    Staf Muzik Aktif...
    Ok...Thanks bebanyak...!!! Akan kami tengok nanti..TQ

  22. dK 9oo9 says:

    wah!!
    makin lame makin xsabar rasenyer nk rayer,,
    nnt rayer nie den nk duduk d0pn tv jew...

  23. staf muzik aktif says:

    Ada untukmu versi muzik aktif kat muzik aktif pagi ni kul 10.43 pagi... cepat2 jangan ketinggalan....

  24. weirdo says:

    thanx staf muzik aktif!
    ;)

  25. Harney says:

    Ari ni ker??? Esok ade x..??? Anyway TQ Staf Muzik Aktif...!!!

  26. staf muzik aktif says:

    esok ader....

  27. staf muzik aktif says:

    SIARAN ADA UNTUKMU VERSI MUZIK AKTIF-12/9/09 (SABTU) 11.22 PAGI & 11.14 MALAM... HARAP MAKLUM

  28. dyana.... says:

    thanx staf muzik aktif!

  29. dyana.... says:

    kak harney~apelagi nnty sape2 yg tak sempat tgok akak sedia lah meng record yee=)

  30. Harney says:

    TQ Muzik Aktif..!!! Hehehe...

    Dyana...Pagi tadi punye dah rekod dah..hehehe...

  31. Salam,

    Kini terdapat cara yang mudah menguruskan surat yang banyak dengan penggunaan Sistem Pengurusan Surat